Voor de fleurigste kantoren en bedrijven in Gouda

Wist je dat bloemen de communicatievaardigheden en emoties van het personeel op een positieve manier beïnvloeden? Verwelkom uw gasten of bezoekers met een stijlvolle aankleding van de receptie en plaats een aantal mooie boeketten door het kantoor en voilà: de ruimte ademt niet alleen direct meer sfeer maar het personeel zal ook beter presteren. Toch mooi wat bloemen doen!

Sluit direct een bloemabonnement af

Wekelijks bloemabonnement

Wil je ook wekelijks verse bloemen in de vergaderruimte, de ontvangsthal of receptie of aankleding voor bedrijfsborrels of evenementen? Laat Bloemsierkunst Sandor Verkerk een creatief bloemstuk, een stijlvol boeket of een zakelijk bloemwerk verzorgen. Wij stemmen het bloemwerk af op het seizoen en de ruimte waar ze komen te staan. Zo staat er altijd een uniek en vers boeket of bloemstuk klaar.

Mooie bloemen op een vast moment

Kies zelf de frequentie van levering en het bloemwerk wordt vervolgens op een vaste dag bij je kantoor of bedrijf afgeleverd. Wij brengen voor deze levering geen bezorgkosten in rekening. Eens per kalendermaand wordt er een verzamelfactuur gemaakt. Meer weten? Neem contact op voor de mogelijkheden.

De baas geeft bloemen!

Wil je een attente werkgever zijn? Geef ons de verjaardagskalender van het bedrijf door en de medewerkers krijgen op hun verjaardag een vrolijke bos bloemen. Maar ook op andere heugelijke of attente momenten zijn bloemen het perfecte geschenk. Denk bijvoorbeeld aan:

• Jubilea
  • Pensioen of afscheid
  • Diploma uitreikingen
  • Afstuderen
  • Secretaresse dag
  • Relatiegeschenken

Bestel eenvoudig als vaste klant

Wil je op rekening kunnen bestellen? Meld je dan aan als vaste klant van Bloemsierkunst Sandor Verkerk. Dit doe je door naar de webshop te gaan en je te registreren. Zo kun je voortaan eenvoudig en sneller bloemen bestellen. Wil je de mogelijkheden bespreken? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak. Bel 0182 52 10 02 of stuur ons een e-mail.

Bekijk onze contactgegevens