Stijlvol rouwwerk in de regio Gouda

Afscheid nemen van een dierbare is altijd een verdrietige gebeurtenis. Wat is er mooier dan het laatste eerbetoon stijlvol en met een persoonlijke touch te verzorgen? Wij nemen de tijd om je wensen door te nemen en je te adviseren over de mogelijkheden. Wij bieden rouwwerk, bloemstukken en boeketten in elke gewenste stijl en voor elk budget. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

ik wil meer informatie over rouwwerk

Een persoonlijk afscheid met bloemen

Wij maken rouwboeketten, rouwarrangementen, bloemstukken in de vorm van een hart of eventueel bloemwerken met knuffels. Je kunt zelf de bloemen kiezen waarmee het boeket of arrangement wordt samengesteld. Kies bijvoorbeeld voor de lievelingsbloemen of -kleur van de overledene. In onze winkel hebben we boeken met voorbeelden. 

Mocht je iets specifieks zoeken of hulp nodig hebben bij de keuze van een arrangement, kun je altijd een beroep doen op onze bloemisten. Het rouwarrangement kan zowel opgehaald worden als laten bezorgen bij het rouwcentrum of de begraafplaats.

Online bestellen van rouwwerk

U kunt ook online rouwwerk bestellen. Ga naar onze webshop voor voorbeelden en prijzen. Bestellingen in Gouda en omliggende plaatsen worden door ons afgeleverd. Voor bestellingen in de rest van Nederland wordt de aflevering door Fleurop gedaan.
Wij zijn tevens partner bij Afscheid met Bloemen