Lees wat klanten vertellen over Bloemsierkunst Sandor Verkerk in Gouda

9.3

83 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3
10

Wederom uitstekend!

Het is fijn dat ik er ongezien op kan vertrouwen dat mijn bestelling perfect afgeleverd wordt. Kwaliteit is super en de service geweldig. Hartelijk dank!

Aanbevelen?

Ja

24/07/2020

Annemieke

5

Teveel groen, te weinig bloem, diverse lengten in 1 bos niet handig

Bos staat nu 5 dagen en is al flink op zijn retour. Teveel groen met korte steel zorgden voor rare bos in vaas. Adviezen opgevolgd, maar water niet fris al na 2 dagen. Bos gekregen, maar ben blij dat ik er zelf niet voor betaald heb. Eerste ervaring met deze bloemist, maar tevens ook de laatste. Wel jammer!!

Aanbevelen?

Nee

18/06/2020

Marion

9

Hartstikke goed.

Ruim assortiment, ruime keuze. Makkelijk bestellen en prima bezorgd. Heel mooi paasboeket!

Aanbevelen?

Ja

12/04/2020

Toine

10

Geweldig!

Geweldig mooie orchidee in een mooie pot keurig geleverd. Fijn dat ik ongezien van jullie op aan kan, bedankt voor de service!

Aanbevelen?

Ja

11/04/2020

Annemieke

9

Heel mooi boeket afgeleverd

Ik heb deze bloemist op internet gevonden. Ik zocht een bloemist in Gouda. Prima prijs kwaliteit en bezorgkosten waren heel reeel

Aanbevelen?

Ja

08/04/2020

Desiree

8

Mooi boeket netjes op tijd bezorgd

Bestellen via de website betekent beperkte keuzemogelijkheid. Slechts 1 echt voorjaarsbloemen met tulpen in het aanbod. Jammer dat ik niet op de website kon aangeven wat ik graag in het boeket wilde hebben. Ook miste ik in het aanbod een leuke mand met voorjaarsbollen. Geleverde boeket is kleurrijk en aangevuld met groen en wat voorjaarstakken.

Aanbevelen?

Ja

01/04/2020

Magda

9

Prima bezorging

Het bestellen van de bloemen ging makkelijk en de bezorging was goed.

Aanbevelen?

Ja

28/03/2020

Sharon

7

Mooie bloemen, maar...

Ik vind het wel raar dat ze gewoon voor de deur neergezet waren toen mijn schoonouders even niet thuis waren.... Iemand anders had ze zo mee kunnen nemen...

Aanbevelen?

Nee

28/03/2020

Aafje van Dijk

9

Prachtige tulpen

Mijn moeder stuurt elke dag een foto van de mooie tulpen. Ze zijn werkelijk prachtig! Super service!

Aanbevelen?

Ja

25/03/2020

Carolien

10

Mooi boeket,!! 😀

Mijn zus vond het een prachtig boeket.

Aanbevelen?

Ja

25/03/2020

Gerry

8

Prima

Duidelijke website, makkelijk in gebruik.

Aanbevelen?

Ja

25/03/2020

Diane

10

Prima bevallen

Besteld, volgende dag netjes bezorgt

Aanbevelen?

Ja

25/03/2020

Bertina

8

Snelle en fijne levering van mooie bos

Zie boven

Aanbevelen?

Ja

25/03/2020

Ingrid

10

Geweldig en mooie bloemen

Zeer klant centraal

Aanbevelen?

Ja

01/10/2019

Miranda

9

zeer goed

mijn schoonzus belde me dat het heel mooi boeket was dus bedankt

Aanbevelen?

Ja

04/09/2019

Arnold

10

Goede en snelle service en zorgzaam

Netjes op tijd bezorgd en goede kwaliteit

Aanbevelen?

Ja

17/04/2019

Simone

8

Ervaring via website is goed.

Boeket via internet besteld, keurig op tijd bezorgd. Mooi boeket!

Aanbevelen?

Ja

08/04/2019

Ine

10

Goede service, snelle levering, mooie vrolijke bos bloemen

De bloemen zijn na een week nog steeds mooi

Aanbevelen?

Ja

04/03/2019

Margot Huuskes

10

Snelle en correcte afhandeling.

Er volgt altijd direct een antwoordbevestiging en de bestellingen worden direct en correct uitgevoerd. Vriendelijk personeel

Aanbevelen?

Ja

04/03/2019

Trudy

8

Fijne zaak met gezellig ontvangst.

Fijne zaak met gezellig ontvangst.

Aanbevelen?

Ja

04/03/2019

Steven

9

Goed advies en zeer klantvriendelijk

Makkelijk en eenvoudig online bestellen. Vragen worden meteen beantwoord. Er wordt zelfs meegedacht over wanneer bloemen, in dit geval rouwboeket, het best kunnen worden afgeleverd i.v.m. houdbaarheid bloemen. Ik werd gebeld dat een dag later afleveren beter was, omdat die ochtend verse bloemen werden geleverd. Bleef bloemstuk zeker goed tot op de dag van de uitvaart. Tevens netjes bericht dat hetgeen besteld was afgeleverd. Top dus!

Aanbevelen?

Ja

29/12/2018

Gert-Jan

10

Een aanbeveling. Mooi boeket en geweldige service!

Heel goed. Op tijd gebracht. Mooi boeket!

Aanbevelen?

Ja

29/12/2018

Marga

10

Mooie kwaliteit, goede service

Doen wat beloofd wordt, prima service

Aanbevelen?

Ja

08/12/2018

Jos

7

mooie bloemen

Goede, vriendelijke service maar aan het tijdstip verzoek is niet voldaan. (verzoek om te bezorgen na 15:00 uur is geworden 14:00 uur)

Aanbevelen?

Ja

29/11/2018

HJ

9

Perfect

Boeket is schitterend

Aanbevelen?

Ja

17/11/2018

Marisa