Lees wat klanten vertellen over Bloemsierkunst Sandor Verkerk in Gouda

9.4

68 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4

Goede en snelle service en zorgzaam

Netjes op tijd bezorgd en goede kwaliteit

17/04/2019

Simone

Ervaring via website is goed.

Boeket via internet besteld, keurig op tijd bezorgd. Mooi boeket!

08/04/2019

Ine

Goede service, snelle levering, mooie vrolijke bos bloemen

De bloemen zijn na een week nog steeds mooi

Margot Huuskes

Snelle en correcte afhandeling.

Er volgt altijd direct een antwoordbevestiging en de bestellingen worden direct en correct uitgevoerd. Vriendelijk personeel

Trudy

Fijne zaak met gezellig ontvangst.

Steven

Goed advies en zeer klantvriendelijk

Makkelijk en eenvoudig online bestellen. Vragen worden meteen beantwoord. Er wordt zelfs meegedacht over wanneer bloemen, in dit geval rouwboeket, het best kunnen worden afgeleverd i.v.m. houdbaarheid bloemen. Ik werd gebeld dat een dag later afleveren beter was, omdat die ochtend verse bloemen werden geleverd. Bleef bloemstuk zeker goed tot op de dag van de uitvaart. Tevens netjes bericht dat hetgeen besteld was afgeleverd. Top dus!

29/12/2018

Gert-Jan

Een aanbeveling. Mooi boeket en geweldige service!

Heel goed. Op tijd gebracht. Mooi boeket!

29/12/2018

Marga

Mooie kwaliteit, goede service

Doen wat beloofd wordt, prima service

08/12/2018

Jos

mooie bloemen

Goede, vriendelijke service maar aan het tijdstip verzoek is niet voldaan. (verzoek om te bezorgen na 15:00 uur is geworden 14:00 uur)

29/11/2018

HJ

Perfect

Boeket is schitterend

17/11/2018

Marisa

Prima

Rouwboeket besteld, het is een prachtig mooi boeket geworden. Fijn dat het rouwboeket op afgesproken tijd werd afgeleverd in verzorgingshuis. Familie was ook zeer te spreken over het boeket.

16/11/2018

Juliet

Het is gelukt wat ik wilde

Ik miste een bevestigingsmail van de online bestelling waardoor ik nogmaals contact moest opnemen om te verifieren dat de bestelling akkoord was. Graag geen mails meer sturen nu Svp.

16/11/2018

Jeroen

Betrouwbare service en verse bloemen !

Meerdere malen bloemen besteld via de website van Sandor. Goede en betrouwbare service, website helder en gebruiksvriendelijk en het belangrijkste ….de bloemen zijn prachtig en vers. Sander is een absolute aanrader !!!

06/11/2018

Angelique

Zoals altijd tip top in orde!

Boeket is erg mooi en bezorging netjes op het afgesproken moment

01/11/2018

Conny

Mooi!

Via de website heb ik mijn bestelling geplaatst en van een foto rouwbloemstuk kunnen kiezen. Het was op tijd bezorgd en conform de afbeelding. Wat ik nog prettig had gevonden is een bericht ontvangen met foto dat het bloemstuk afgeleverd is. Maar al met al een prima service en mooi boeket met linten!

27/10/2018

Jeanet

keurig boeket

keurig bezorgd

26/10/2018

van andel

geweldige service

na telefonisch contact prachtig boeket laten bezorgen. kreeg zelf nog belletje terug omdat ik de afzender vergeten was te vermelden. top top top

26/10/2018

Danny

Makkelijk te bestellen en goede service

Makkelijk on line te bestellen . Op tijd bezorgd en zag er netjes uit

02/10/2018

Zeer klantgericht, goede kwaliteit en mooie boeketten

Bloemsierkunst Sandor Verkerk weet de wensen goed te verwoorden in de boeketten. Kwaliteit en uitvoering altijd goed, prettige manier van overleg, klantvriendelijk en kundig. Levering altijd op tijd.

26/09/2018

Astrid

Zeer goede service en verse mooie boeketten

Geachte heer Verkerk, beste Sandor, Ik ben zeer tevreden over de manier van communiceren en de goede service van leveren. Ook al plaatsen we op het laatste moment een bestelling. Het wordt steeds weer geregeld. Bloemen worden op juiste adres, aan juiste persoon en afgesproken tijdstip afgeleverd. Boeketten zijn vers en erg fraai samengesteld. Met vriendelijke groet, Richelle Goncalves

26/09/2018

Richelle

fijn contact

Elke keer als ik bloemen bestel dan worden ze keurig afgeleverd. Nog nooit problemen gehad en er wordt mee gedacht wat ik heel prettig vind.

23/09/2018

donk

Goede service, overleg per tel. mogelijk!

Bij het bestellen via de website was ik twee keer mijn gegevens "kwijt" en moest overnieuw beginnen. Wellicht had ik iets verkeerds aangeklikt ?! Zou handig zijn als je vanzelf terugkwam waar je gebleven was ...... Verder goede telefonische service (ik woon in Doesburg en moest een rouwboeket bestellen).

18/09/2018

Nierstrasz

Perfect!!!!!

Ik ben een heel tevreden klant🤗!!

29/08/2018

Marit

goede website

De ontvanger van de bloemen, was heel tevreden en het boeket is op de afgesproken tijd geleverd

17/07/2018

Ina

Snelle en attente sevice !

Erg blij met de snelle sevice van deze bloemist op afstand. Aanrader !

16/07/2018

Jeroen