Fleur, geur & kleur

Het perfecte bruidsboeket

Je gaat trouwen! Tientallen passessies had je waarschijnlijk al achter de rug totdat je de perfecte jurk of het ideale pak vond. Het bruidsboeket en de aankleding van je bruiloft moeten vanzelfsprekend minstens zo perfect zijn. Dat begrijpen wij bij Bloemsierkunst Sandor Verkerk.

Laat je inspireren en verrassen door de bloemist in Gouda

Bij ons vind je voor die speciale dag een pracht van een boeket of een geheel verzorgd bloemwerk. De taart, de jurk en de uitnodigingen zijn allemaal al uitgezocht. Nu het bloemwerk zoals het bruidsboeket en de corsages nog

Zet je wensen op een rijtje en laat je verder inspireren en verrassen in onze bloemenzaak. Blader door de verschillende voorbeelden uit ons boek en vraag om advies. Een van onze medewerkers informeert en assisteert je graag in de zoektocht naar de perfecte bloem.

Bloemsierkunst Sandor Verkerk verzorgt jouw:

• Bruidsboeket en bruidegomcorsage
  • Gastencorsages