Fleur, geur & kleur

Bloemenabonnement bij Sandor Verkerk

Wist je dat bloemen de communicatievaardigheden en emoties van het personeel op een positieve manier beïnvloeden? Plaats een aantal mooie boeketten op kantoor en de ruimte ademt niet alleen direct meer sfeer, het personeel zal ook beter presteren.

Fleur de vergaderruimte op met een bloemetje

Wil je ook wekelijks verse bloemen in de vergaderruimte, de ontvangsthal of tijdens de bedrijfsborrel? Laat Bloemsierkunst Sandor Verkerk een creatief bloemstuk, een stijlvol boeket of een zakelijk bloemwerk verzorgen.

De bloemen stemmen wij af op het seizoen en de ruimte waarin ze komen te staan. Zo staat er altijd iets anders moois. U kiest zelf de frequentie van levering. Het bloemenabonnement wordt op een vaste afgesproken dag bij het bedrijf afgeleverd. Wij brengen voor deze levering geen bezorgkosten in rekening. Eens per kalendermaand wordt er een verzamelfactuur gemaakt.

Wil je een attente werkgever zijn? Geef de verjaardagskalender van het bedrijf door en de medewerkers krijgen op hun verjaardag een vrolijke bos bloemen.

Er zijn verschillende redenen om bloemen voor het bedrijf te bestellen, zoals bij:

• Verjaardagen
  • Jubilea
  • Diploma-uitreikingen
  • Afstuderen
  • Secretaressedag
  • Relatiegeschenken

Vaste klant

Meld je aan als vaste klant. Dank kun je namelijk op rekening bestellen. Dit doe je door naar de webshop te gaan en je te registreren. Je vindt de knop rechtsboven.

Wil je de mogelijkheden bespreken? Maak dan – geheel vrijblijvend – een afspraak.
Bel 0182-521002 of

mail.